13/03/2022 ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Την Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022, & ώρα 11.00 π.μ. ορίζεται να λάβει χώρα στα γραφεία του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, «Το Σπίτι του Ηπειρώτη, (Μουρούζη 14-16/1ος όροφος) η τακτική ετήσια Γενική Συνέλευση με την κάτωθι ΗΔ:

  • Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός προηγούμενου έτους
  • Προγραμματισμός και προϋπολογισμός τρέχοντος έτους
  • Ανανέωση εξελεγκτικής επιτροπής
  • Θέματα τροποποίησης καταστατικού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική συνεδρίαση, την Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022, την ίδια ώρα (11.00 π.μ.) και στον  ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.

Παρακαλούνται τα μέλη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών για τη συμμετοχή τους στη Γενική Συνέλευση.

Η διεξαγωγή της Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο και σύμφωνα με τα μέτρα που ορίζονται από τα τρέχοντα ΦΕΚ και υγειονομικά πρωτόκολλα. Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας εντός του χώρου, όπως, επίσης, επιτρέπεται η παρουσία με ταυτοπροσωπία και επίδειξη των σχετικών πιστοποιητικών μονάχα των πλήρως εμβολιασμένων ή των νοσησάντων το τελευταίο τρίμηνο. Για τους μη πλήρως εμβολιασμένους ή μη νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο παρέχεται η δυνατότητα εξ αποστάσεως συμμετοχής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας (παρακαλούμε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, ώστε να αποσταλεί το link και οι οδηγίες σύνδεσης). Για τυχόν αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής της Γ.Σ. θα υπάρξει άμεση ενημέρωση.

 
Με τιμή
Ο Πρόεδρος                                                 Η Γενική Γραμματέας
Χάιδας Αλέξανδρος                                   Καλ. Παπαχρηστοδήμα
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.