09/2020 ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ

Η οικογένεια του Συλλόγου μας σας καλωσορίζει για άλλη μια σεζόν στο χώρο δράσεων και πολιτισμού “Το Σπίτι του Ηπειρώτη”. Οι αξίες που πρεσβεύουμε δεν μπορούν να περιοριστούν. Με συνέπεια, σωστή οργάνωση και ευρηματικότητα πορευόμαστε, έχοντας ως πυξίδα την εκατόχρονη και πλέον ιστορία μας.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, θα λειτουργήσουν τμήματα χορευτικά, εικαστικά, χορωδιακά (τα τραγούδια της παρέας), πολυφωνικό καθώς και τμήματα σκάκι, σύμφωνα πάντα με τα σχετικά ΦΕΚ και τα υγειονομικά πρωτόκολλα περί προστασίας από τη διασπορά της πανδημίας.
Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αναρτηθεί αναλυτικά το πρόγραμμα λειτουργίας κάθε τμήματος.
Σημειώνεται πως ο χώρος είναι ενιαίος, γεμάτος φως και διαμπερής, περίπου 160 τετραγωνικών μέτρων. Καθαρίζεται σχολαστικά, τηρείται ημερολόγιο παρουσιών στο χώρο και στα τμήματα και ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Υγείας.
Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και εγγραφές μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο χώρο από 7-9 μ.μ. (Μουρούζη 14-16 /1ος όροφος) ή να επικοινωνούν με τα τηλέφωνα 6977965689 / 6947507235.
Ο αριθμός των μελών κάθε τμήματος καθορίζεται από τα σχετικά ΦΕΚ περί αναλογίας παρουσίας ατόμων ανά τ.μ.. Προς τούτο, επόμενο είναι να δημιουργηθούν περισσότερα τμήματα αυτή τη σεζόν με λιγότερα μέλη. Επιπλέον, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές.
Η κατάλληλη προετοιμασία και η αγάπη μας γι’ αυτό που πρεσβεύουμε μας εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων μας.
Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους Καλή αρχή!
Δημοσιεύθηκε στην ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.